Veerle Dobbelaere stelt haar armen en deuren open en verwelkomt je bij haar thuis als gast. Geen grote zaal, geen ongezellige kamer. Des te meer een plek die inspireert, een omgeving waar je op niemand indruk hoeft te maken. Veerle dompelt je er onder in de kunst van het tafelen en neemt je even weg uit de drukte in je hoofd. In het gezelschap van een kleine groep boeiende mensen krijg je niet enkel voedsel voor lichaam, maar ook voor geest voorgeschoteld.

Wat mag je verwachten?

De gasten van Veerle is een intens totaalconcept dat alle zinnen prikkelt. Ons lichaam maakt ons niet enkel bewust van wat smaakt naar meer, maar ook van wat we écht belangrijk vinden. Als gast van Veerle neem je een ogenblik de tijd om stil te zitten, letterlijk maar ook figuurlijk. Je wordt persoonlijk begeleid in het doorbreken van dat slopende ritme en patroon van elke dag en op zoek gaan naar wat je écht belangrijk vindt. Veerle doet je even de race tegen de tijd vergeten en vertraagt het tempo. Zo zie, ontdek en beleef je meer onderweg. Even mindful leven dus. Zonder geitenwollensokken, wel mét een groot bewustzijn.

Daarnaast nodigt Veerle een eigenzinnige foodie uit die hoogstpersoonlijk zorgt voor culinaire verwennerij. Schuif mee aan tafel en verwacht je aan pure smaken en boeiende, inspirerende gerechten - en dat in een oogstrelende table setting met details die aandacht verdienen. Dat laatste is het resultaat van Veerles eigen zoektocht naar schoonheid. Geen afgeborstelde perfectie, wel een authentieke en persoonlijke touch met karakter.

Als gast van Veerle stap je geïnspireerd en opgeladen de deur uit. Verlicht van spanning en stress, verrijkt met het besef hoe belangrijk het is om even stil te staan. Bovendien ga je niet met lege handen naar huis: praktische tips, recepten, inspirerende oefeningen en bijzondere cadeautjes herinneren je nog lang aan dit moment.

Iets voor jou?