z

Veerle de coach

Zie je het bos door de bomen niet meer? Heb je het moeilijk met doelen stellen? Of is het stellen van
grenzen eerder lastig voor jou? Voor elk probleem waarbij je het gevoel hebt dat het je te veel wordt, en het niet (meer) alleen aan kan, wil ik je graag helpen.

In 2010 studeerde ik af als mental- en lifecoach, waarbij het mijn allergrootste missie is om mensen terug in hun eigen kracht te zetten. Ik geloof in groei, persoonlijke ontwikkeling en vooral: ik geloof in mensen. In de kracht en het vermogen die nodig zijn om onszelf op te tillen en te brengen daar waar we willen zijn. De waarheid heb ik nooit in pacht, en ik ga samen met jou de reis aan om jouw leven terug in de juiste balans te herstellen. Ik help je bewust worden van gevoelens en gedachten, ik reik tips aan om de stress en spanningen in elke dag te verlichten, en we werken naar het punt waar jij al lang wilt zijn. In de veilige omgeving van mijn huis, geen kille kamers, maar de warmte van een woning, waar ik de ruimte creëer om te kunnen ‘zijn’.

df
Waarom werd ik coach?

Als actrice ben ik al jarenlang bezig met het vormgeven van verhalen. Een oprechte interesse in mensen, gekoppeld aan het talent om te observeren en te communiceren, hebben ervoor gezorgd dat ik vele mooie rollen heb gespeeld. En toch was dat alleen niet genoeg, ik had het gevoel dat er nog manieren waren om mensen te raken, anders dan op een podium staan. Dus ging ik opnieuw studeren bij The Coaching Square en haalde mijn internationaal erkend diploma als life- en mental coach. Daar kreeg ik verschillende modellen en tools ter beschikking waarmee ik me kan richten op zowel het “kennen”, het “kunnen” als het “zijn”. En zo zet ik mijn ervaring als vrouw, moeder, actrice en opleiding als coach in om mensen te raken. Het maakt me erg gelukkig wanneer ik, op persoonlijk of professioneel vlak inzichten kan geven aan mensen en deel mag uitmaken van hun evolutie.

Interesse in de coaching-trajecten? Neem dan hier even contact op.

Referenties/opleidingen Veerle

1986-1990:  Acteerschool Herman Teirlinck
2002:           UZA Mindfulness
2009-2010:  The Coaching Square: The Root - ACC
2010:            Ithaka: Enneagram
2011:            The coaching Square: The Grow - PCC
2011:            DISC-MDI gecertificeerd trainer/ consultant
2016:            HBDI trainer