Er is plaats voor 16 gasten.

Deze sessie gaat door van vrijdag 4 oktober om 17:00 tot zondag 6 oktober om 15:00.

Adres: Daverdisse, .


Hoe zou het zijn om een diep gevoel van innerlijke rust te ervaren? Om in harmonie te zijn met jezelf en je omgeving?
Hoe zou dat voelen?

HET WEEKEND
We leven in een drukke wereld waar veel moet en rust een zeldzaam goed is. Het lijkt wel alsof we 101 ballen in de lucht moeten houden om een succesvol leven te hebben. Het lijkt alsof onze to - do lijst eindeloos lang is en er zo weinig plaats is om voor onszelf te zorgen. Het lijkt wel alsof onze aandacht té vaak naar buiten gericht is.
Daardoor voelen we ons soms onrustig en zelfs angstig. Terwijl we de antwoorden diep vanbinnen wel weten, alleen horen we die soms niet.
Meelopen in de ratrace zonder stil te staan bij wat je nodig hebt om gezond en gelukkig te zijn, betekent stukje per stukje een beetje sterven. Je zit in Adem – Nood.
Tijd nemen voor jezelf en je ademhaling is ruimte geven om te zijn, te leren, te leven. Je geeft jezelf Adem – Ruimte.

Dit weekend nodigt je uit om samen met gelijkgestemden te ont-moeten en in een veilige omgeving, op jouw tempo en jouw manier te vertragen en te zien wat er komt. Ik neem je mee in momenten van stilte die we afwisselen met momenten van ademen, reflectie, ontspanning en verbinding waardoor de chaos in je hoofd tot rust kan komen.

Op dit weekend mag er veel, maar moet er niets. Na het weekend keer je met een warm gevoel van rust en diepe verbondenheid met jezelf huiswaarts.
De inzichten die je kreeg neem je mee en bieden je een houvast in het dagelijkse leven.

VAN DOEN NAAR ZIJN
We leven vaak (onbewust) op automatische piloot, in een wereld waar veel moet en rust zeldzaam is. We raken verstrikt in onze to-do lijst, en nemen geen tijd meer om gewoon te zijn.
We lijken vast te zitten en halen onvoldoende uit ons leven.
Denken wordt piekeren. We worden geleefd. We zijn moe.

Tijd voor een weekend vol nieuwe en langdurige zuurstof.

NIEUWE ZUURSTOF
Tijdens dit weekend vertraag je en leer je jezelf op jouw tempo ont-moeten. Via stilte, reflectie, ( ademhalings)oefeningen en verbinding komt de chaos in je hoofd tot rust. De natuur opent de poriën naar je innerlijke stem. Je ont-waakt en geeft de controle over aan het moment om hernieuwde energie op te wekken.

‘DE DEUR NAAR VERANDERING GAAT VAN BINNENUIT OPEN’
Verandering is een intern proces. We zitten meestal in DOE-modus en vergeten te ZIJN. Bewust-zijn is een scharniermoment in elke verandering. Vertragen zet de deur richting persoonlijke groei op een kier.
We staan stil bij:
Waar wil ik naartoe?
Welke weg kan ik daarvoor inslaan?
Waar sta ik nu in mijn groeiproces?
Welke blokkades verhinderen mij?
Wat heb ik nodig om daar te geraken?
Wat zijn mijn energievreters?

Na dit weekend ga je met de juiste inzichten aan de slag.

Wat andere deelnemers zeggen:
‘Ik vond het fijn te ervaren hoe iedereen de kans krijgt om aan bod te komen. Op die manier kan ik leren van anderen. Dit zorgt ook voor een snelle verbinding met de groep en voel je je gehoord, gezien en begrepen.’
‘Ik vind het een levensverrijkende ervaring en zou willen dat iedereen dit gelukzalige gevoel ervaart. Echt intens verbonden zijn met alles én iedereen.’
‘Zalig, constructief, confronterend, leerrijk’
‘Het Weekend laat toe om naar jezelf te kijken. Verrijkend en verwarrend maar je gaat met iets heel moois naar huis. Verbinding, vertrouwen en flow.’
‘Veerle coacht op een hele fijne, praktische en ongedwongen manier’.

Praktisch
Data: Vrijdag 4 oktober vanaf 17u – zondag 6 oktober tot 15u
Locatie: Daverdisse
Voedsel voor het lichaam: Private Chef en natuurkok Natalie van Les Odettes gaat mee op weekend en verzorgt ons met heerlijke vegan voeding om ook ons lichaam tot rust te laten komen.
Natuur staat centraal tijdens dit weekend. We zetten in op vertragen en staan regelmatig stil. Er is een goed evenwicht tussen tijd voor jezelf en inzichten delen in en met de groep. We starten en eindigen de dag met meditatie en zaterdagavond brengen we in stilte door.

‘Is dit wat ik nodig heb?’
Dit weekend is voor jou als je:
• meer kwaliteit uit je leven wil halen
• jezelf (nog) beter wil leren kennen
• je nood hebt om even op te laden
• je weet dat zelfzorg het begin is van alle potentieel
• je gelooft dat je zelf verantwoordelijk bent voor de invulling van je leven
• Je klaar bent om echt met jezelf aan de slag te gaan

Investering.
Early Bird - €595 excl. BTW, inschrijven voor 1/7
Vanaf 1/7 - €695 excl. BTW

De prijs omvat een verblijf van 2 nachten op een gedeelde kamer, alle maaltijden voorzien door een private chef en coaching door Veerle van vrijdagavond tot zondagnamiddag. Er is plaats voor 3 privékamers voor €95 extra (2 nachten – excl. BTW).

We hanteren een korting voor particulieren.

Inschrijven