Als de wereld rondom je wild tekeer gaat

en je gedachten je overal mee naartoe nemen, dan is het dé moment voor HET MOMENT. 
We leven in een wereld waar vele prikkels aanwezig zijn, waar we onszelf vele taken opleggen en waar veel van ons gevraagd wordt. Dat zorgt voor heel wat stress en gaat vaak ten koste van onze (gemoeds)rust.
Bovendien wordt onze aandacht zwaar op de proef gesteld door zoveel input. Onderzoek toont aan dat onze aandachtsspanne achteruit gaat. De gevolgen zijn vermoeidheid, stress, slecht slapen, negatieve gedachten...tijd dus om eens te kijken naar wat er NU mogelijk is om dit te veranderen.
In een kleine groep dompel ik je even onder in het NU tijdens een 2 uur durende workshop. Via onze zintuigen onderzoeken we hoe het gesteld is met onze aandacht en wat de kracht is van single focus. Op die manier krijg je inspiratie en praktische tips die op elk moment bruikbaar zijn om meer kwaliteit in je leven te brengen.

wat kan je verwachten?

df- Onthaal met drankje.
- 2u durende workshop.
  (De kalender bekijk je hier).
   We staan stil bij het belang van aandacht te geven aan het NU. We leren hoe ons brein werkt, wat afleiding betekent voor ons welzijn en wat je kan doen om je aandachtsspier te trainen. Dit doen we door speelse oefening die je mee naar huis neemt en overal kan doen. 
- Je keert terug naar huis met een gepersonaliseerd boekje én nieuwe inzichten.
- Alles vindt plaats in mijn huis, waar jij je ongetwijfeld meteen ook ‘thuis’ zal voelen.

MAX. AANTAL PLAATSEN: 15
LOCATIE:                               Berchem
PRIJS:                                      60€ excl BTW

 
Wil je graag met jouw bedrijf of groep komen? Stuur even een mailtje voor meer info.

SCHRIJF JE HIER IN