Heb je het gevoel dat je meer uit je leven kan halen?
Lijkt het alsof je maar blijft hollen, maar het nooit rustiger wordt?
Zit je soms wat in adem-nood?

HET WEEKEND

We ademen de hele dag door, en toch besteden we zo weinig aandacht aan de kwaliteit van onze adem. Er zijn weinig dingen die zo’n fundamentele rol spelen met betrekking tot ons geluk en onze gezondheid als de adem. De adem beïnvloedt direct het functioneren van elke cel in je lichaam. Zonder de adem kunnen we niet leven. Je adem is een kompas en dit kompas leren lezen is een van de meest waardevolle lessen in ons leven. En wetenschappers zijn het met ons eens, je ademhaling is een van de meest krachtige tools voor persoonlijke transformatie.
Tijd nemen voor je ademhaling is ruimte geven aan jezelf om te zijn, te leren, te leven. Je geeft jezelf Adem – Ruimte.
We leven in een drukke wereld waar veel moet en rust een zeldzaam goed is. Dat maakt dat onze aandacht té vaak naar buiten gericht is. Daardoor voelen we ons soms onrustig en zelfs angstig. Terwijl we de antwoorden diep vanbinnen wel weten, alleen horen we die soms niet. Meelopen in de ratrace zonder stil te staan bij wat je nodig hebt om gezond en gelukkig te zijn en daardoor je ademhaling verwaarlozen die zo primair is, betekent stukje per stukje een beetje sterven. Je zit in Adem – Nood.

Dit weekend nodigt je uit te ont-moeten en op jouw tempo en manier te vertragen en te zien wat er komt. Momenten van stilte worden afgewisseld met momenten van reflectie, ontspanning en verbinding waardoor de chaos in je hoofd tot rust kan komen. Zit je met een vraag of heb je een moeilijk moment, dan ben ik er graag om je verder te helpen.

Op dit weekend mag er veel, maar moet er niets.

We gaan in 2019 tweemaal op Weekend. Meer informatie over de concrete inhoud vind je onder de Kalender.

‘Is dit wel wat ik nodig heb?’

Dit weekend is voor jou als je:
- Meer kwaliteit uit je leven wil halen
- Jezelf (nog) beter wil leren kennen
- Je nood hebt om even op te laden
- Je weet dat zelfzorg het begin is van alle potentieel
- Je gelooft dat je zelf verantwoordelijk bent voor de invulling van je leven
- Je klaar bent om je volle potentieel te benutten

Waarom investeren?

Heb je het gevoel dat je meer uit het leven kan halen, maar er altijd wel een reden is om dit niet te doen? Leef je in de toekomst? Naar het moment dat je meer tijd hebt? Of als het financieel wat beter mee zit? De kinderen het huis uit zijn of als je eindelijk die 5 kilo minder weegt? Begint dan je leven pas écht? Of ben je bereid om te stoppen met uitstellen?