Als ervaren gastvrouw presenteert Veerle Dobbelaere je voedsel voor zowel lichaam als geest. Een hapje welzijn, een schep inspiratie, een stuk inzicht. Als professionele coach en gastvrouw nodigt ze jou uit aan haar tafel voor een warme, inspirerende namiddag of van ochtend tot avond in De Dag, voor een diepgaandere zoektocht naar je drijfveren en innerlijk geluk. Kom even stilstaan en proeven, om met hernieuwde energie weer verder te gaan.

DE TAFEL
Geniet van een intense, warme middag en laat je inspireren tijdens de workshops over geluk, liefde, succes, talent, en sluit af met een heerlijk 4-gangen menu door een inspirerende en eigenwijze foodie.

Wat kan je verwachten?
- Onthaal met amuse en drankje
- 2 uur durende workshop rond een van de thema’s. We staan stil bij wat deze onderwerpen voor ons willen zeggen en welke plaats ze innemen in ons leven.
- Daarna sluiten we af aan een feestelijk gedekte tafel waar je wordt verwend met een 3-gangenmenu met aangepaste biologische wijnen. En dat in Veerle’s huis waar je je onmiddellijk thuis zal voelen.
- Ga naar huis met een originele goodiebag

Inschrijven kan hier.
Maximaal aantal plaatsen: 11
Lokatie: Berchem

NIEUW: DE DAG
Heb je reeds deelgenomen aan De Tafel en wil je graag meer? Heb je nood aan een dag verdieping, investeren in jezelf en je wel-ZIJN? Dan is De Dag helemaal voor jou!
De Dag is een interactieve opleiding waar we stilstaan bij belangrijke thema's in ons leven: geluk, kracht, doelen,...
In kleine groepen deelt Veerle haar kennis en ervaring als coach en geeft ze oefening en tips zodat je als herboren weer naar huis gaat.

Wat kan je verwachten?
- Onthaal met koffie en thee
- 8 uur durende workshop rond een van de thema’s. We gaan dieper in op het thema van de dag, en adhv van praktische oefeningen werken we ons eigen, unieke plan uit.
- Een gezonde lunch met biologische dranken.
- Een concreet plan van aanpak om verder mee te werken.

Inschrijvingen kan hier.
Elke dag begint om 9u00 en eindigt om 17u00.  
Maximaal aantal plaatsen: 9
Lokatie: Berchem

Iets voor jou?