Iets voor jou?

Als individu

Is het antwoord standaard “druk, druk, druk” als je naasten vragen hoe het met je gaat? Zit je in een routine die onmogelijk te onderbreken lijkt? Kom dan even stoppen, landen en kijken als gast van Veerle. Een moment zonder stress of druk, energie opdoen om er daarna beter en misschien wel helemaal anders mee om te gaan. Ontmoet gelijkgezinden die net als jij dit moment (kunnen) gebruiken om even stil te staan.

Als groep

Kom met twee of drie of – waarom ook niet – met twaalf proeven van voedsel voor lichaam en geest. Kijk eens naar en beleef elkaar aan tafel, in plaats van naar die smartphone. Een bijzondere verjaardag vieren, een uniek vrijgezellenfeest of gewoon zomaar met vriendinnen of collega’s: laat een buitengewone gelegenheid nog langer nazinderen door samen te tafelen bij Veerle.

Als bedrijf

Even met alle aandacht het nu bekijken, is misschien wel iets voor jouw bedrijf of team. Stap even uit de dagelijkse drukte en leer je focus, alertheid en creativiteit versterken - zowel zelfstandig als in team, als werknemer of als werkgever. Bekijk elkaar eens met een andere blik, op een manier die jullie interne band en zo ook toekomstige samenwerking op de werkvloer alleen maar versterkt. Daarnaast staat culinaire verwennerij op het programma, daar zorgen de lekkere en inspirerende gerechten van de foodie voor. Beleef een ongekende teambuilding, neem je klanten mee voor een unieke ervaring of vervang de ouderwetse ‘business seat‘ door een plekje aan Veerles tafel.

Als cadeau

Ken je iemand die het altijd druk heeft of weinig tijd heeft voor zichzelf? Dan is "De gasten van Veerle" het perfecte geschenk.