Laat anderen je overtuigen

Waarom zou jij deelnemen?
Wil je ook meer halen uit jouw leven?
Wil je meer genieten van het leven?
Wil je ook meer van jouw potentieel waarmaken?
Wil je misschien meer diepgang in het leven?
Of wil je meer kracht en energie?
Misschien wil jij meer positief denken en minder zwaar zijn?
Of is meer lachen en stralen voor jou van belang?
Wil jij vooral meer mensen inspireren?

Jouw reden is goed.

Als individu ontmoet je gelijkgezinden die net als jij dit moment (kunnen) gebruiken om even stil te staan.
Als groep ben je ook welkom. Kom gerust met je zus, broer, partner of vriendin aanschuiven bij Het Moment, De Tafel of De Dag om samen te verdiepen.
Wil je als bedrijf, in tijden van burn- en bore outs, graag inzetten op preventie of de creativiteit van de werknemers bevorderen? Jullie zijn van harte welkom.

Ik mocht al heel wat boeiende, mooie, inspirerende gasten ontvangen. Ze vertellen graag zelf hoe ze het ervaren hebben.De gasten van Veerle – Voedsel voor je lichaam en geest! - Rue No

Veerle doet nadenken. Veerle doet lachen. Veerle doet een traantje wegpinken. Veerle doet ademen. Veerle doet de ogen sluiten. Zo nu en dan.

Veerle laat ons even stil zitten. Figuurlijk, maar vaak ook letterlijk. En samen met de groep gingen we op zoek naar de essentie van geluk. Wat is het voor mij, maar ook voor een ander? Wat kan het nog zijn voor mij? Wat wil ik dat het is? Wat kan ik hier en nu veranderen? Je luistert naar jezelf, en naar de anderen.

Lees het volledige artikel hier.

Anouck Debroye - Foodie Noucki’s Kitchen

Het is werkelijk een aparte ervaring! Binnen de kortste keren slaagt Veerle erin om een groep mensen die totale vreemden zijn voor elkaar, zich thuis te laten voelen. Veerle zet al haar levenservaring en coachingexpertise in om de aanwezigen te laten vertragen, stilstaan en reflecteren rond "geluk". Je stapt als herboren buiten en bovendien hou je er misschien net als ik een paar interessante contacten aan over. Dankje Veerle voor dit mooie geschenk!

Aan tafel met Veerle Dobbelaere: een workout voor hart en hoofd - Nina

"Hoe voel ik me na afloop? Ontspannen, uitgerust (dankzij mijn microdutje) en ja, toch ook wel een stukje gelukkiger. Of beter: ik weet nu weer glashelder wat het precies is dat me gelukkig maakt. Daar tijd voor maken is dus wat belangrijk is. Gemakkelijk toch? Waarom was ik het dan toch alweer een beetje vergeten toen ik mijn brief kreeg? Misschien moet ik nog maar eens aan tafel aanschuiven.”

Lees het volledige artikel hier.

Dirk Colman - Gast van Veerle

Ik had er wel al over gehoord maar toch wist ik niet goed waar ik mij mocht aan verwachten. Echter, alle ingrediënten voor een geslaagde dag waren aanwezig: lekker eten, toffe medegasten, een fantastische gastvrouw... En wat een openbaring! Aan het einde van de dag keerde ik terug met een rugzak vol nieuwe inzichten, verhelderende gesprekken en ongelofelijke herinneringen... Een absolute aanrader voor iedereen!

(H)eerlijk "ont-moeten" met De gasten van Veerle - Een Lepeltje Lekkers

Vandaag is een dag van ont-moeten… Het is meteen een gedachte waarbij ik even stilsta: vandaag leer ik nieuwe mensen kennen, maar blijft het “moeten” achterwege. Ik ben hier enkel en alleen voor mijzelf. “Je doet wat je zelf wilt, je vertelt waar jij je goed bij voelt. Ik vraag enkel om te proberen, en pas dan te beslissen”.

Lees het volledige artikel hier.

Pascale Moriau - Gast van Veerle

Wij hadden ons als groep ingeschreven en wisten niet goed wat we konden verwachten. Het eerste gedeelte werd ingevuld door een coaching sessie rond wijsheid. Afsluiten deden we met een mindfullness oefening. Toen mochten we aan tafel, voorzien van originele details en culinaire hoogstandjes van Les Odettes. Het was een dag waar ik ten volle van genoten heb. Dankjewel Veerle voor dit prachtige concept, ik kom zeker nog eens terug!

De Gasten van Veerle: voedsel voor lichaam én geest - Goed Gevoel

Veerle zorgt voor en tijdens de maaltijd voor concrete tips om de race tegen de klok een halt toe te roepen, te vertragen en even de tijd te nemen om te ontspannen en genieten en échte gesprekken te voeren. Even mindful leven dus, zonder geitenwollensokken maar wel met een groot bewustzijn voor je omgeving én voor jezelf, zodat je na deze unieke ervaring geïnspireerd en met opgeladen batterijen weer naar buiten stapt. Getest en meer dan goedgekeurd!

Lees het volledige artikel hier.

Nancy Lamont - Gast van Veerle

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik FAN ben. Waarom ? Het is een super tof concept voor lichaam en geest. Daarnaast hou ik ook van verbinden met anderen. Neen geen business maar .... luisteren naar elkaar, er zijn voor elkaar. We leren echt de mens kennen om wie hij is niet om wat hij is. Kunnen ZIJN. Ik hou ook van tafelen en lekker eten. Veerle weet ze altijd wel uit te kiezen. Net dat tikkeltje meer.

‘Ik wil de wereld zachtheid bieden’ - Psychologies

Eén blik in haar huis toont je meteen dat hier geleefd wordt, en genoten, met toewijding zelfs. Je voelt je er meteen thuis. Alles is er comfy, huiselijk, en toch is er veel aandacht voor schoonheid. Oog voor detail, de kleine dingen des levens, des mensen. Ook de vrouw des huizes is een wolk van warmte.

Lees het volledige artikel hier.

Karen Wellens - Foodie Oscar Foodtruck

Toen ik de eerste keer als foodie in de keuken stond was ik zo nieuwsgierig naar wat er in de werkkamer gezegd en gedaan werd, dat ik besloot een bende vriendinnen op te trommelen om samen deel te nemen. De vriendinnen vonden geen tijd en uiteindelijk schreef ik me alleen in. Achteraf was ik heel blij dat ik daar alleen zat, je bent niet bezig met je vriendin(nen) maar met jezelf. De ervaring is een kadootje voor jezelf, je houdt er sowieso een inzicht, leuke gesprekken, en toffe contacten aan over.

Te gast bij Veerle: goed voor lichaam én geest - Leuke Wereld

Als moeder van drie heb ik soms wel eens het gevoel dat ik veeeeeeeeeel te weinig uren in een dag en dagen in een week heb, herkenbaar? Druk, drukker, drukst! Hoog tijd dus om af en toe tijd voor mijzelf te nemen en kleine diamantjes in te plannen in mijn weekagenda, kleine momentjes voor mijzelf waar ik van opkikker en van ga schitteren. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan hé, maar toch is het zoooooooo belangrijk!

Lees het volledige artikel hier.