Recensies over de gasten van Veerle

Afgelopen edities hebben we al veel verschillende en leuke gasten mogen ontvangen aan de tafel van Veerle. Ontdek hieronder wat zij ervan vonden.


Anouck Debroye - Foodie Noucki’s Kitchen

Het is werkelijk een aparte ervaring! Binnen de kortste keren slaagt Veerle erin om een groep mensen die totale vreemden zijn voor elkaar, zich thuis te laten voelen. Veerle zet al haar levenservaring en coachingexpertise in om de aanwezigen te laten vertragen, stilstaan en reflecteren rond "geluk". Je stapt als herboren buiten en bovendien hou je er misschien net als ik een paar interessante contacten aan over. Dankje Veerle voor dit mooie geschenk!

Dirk Colman - Gast van Veerle

Ik had er wel al over gehoord maar toch wist ik niet goed waar ik mij mocht aan verwachten. Echter, alle ingrediënten voor een geslaagde dag waren aanwezig: lekker eten, toffe medegasten, een fantastische gastvrouw... En wat een openbaring! Aan het einde van de dag keerde ik terug met een rugzak vol nieuwe inzichten, verhelderende gesprekken en ongelofelijke herinneringen... Een absolute aanrader voor iedereen!

Pascale Moriau - Gast van Veerle

Wij hadden ons als groep ingeschreven en wisten niet goed wat we konden verwachten. Het eerste gedeelte werd ingevuld door een coaching sessie rond wijsheid. Afsluiten deden we met een mindfullness oefening. Toen mochten we aan tafel, voorzien van originele details en culinaire hoogstandjes van Les Odettes. Het was een dag waar ik ten volle van genoten heb. Dankjewel Veerle voor dit prachtige concept, ik kom zeker nog eens terug!

Nancy Lamont - Gast van Veerle

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik FAN ben. Waarom ? Het is een super tof concept voor lichaam en geest. Daarnaast hou ik ook van verbinden met anderen. Neen geen business maar .... luisteren naar elkaar, er zijn voor elkaar. We leren echt de mens kennen om wie hij is niet om wat hij is. Kunnen ZIJN. Ik hou ook van tafelen en lekker eten. Veerle weet ze altijd wel uit te kiezen. Net dat tikkeltje meer.

Karen Wellens - Foodie Oscar Foodtruck

Toen ik de eerste keer als foodie in de keuken stond was ik zo nieuwsgierig naar wat er in de werkkamer gezegd en gedaan werd, dat ik besloot een bende vriendinnen op te trommelen om samen deel te nemen. De vriendinnen vonden geen tijd en uiteindelijk schreef ik me alleen in. Achteraf was ik heel blij dat ik daar alleen zat, je bent niet bezig met je vriendin(nen) maar met jezelf. De ervaring is een kadootje voor jezelf, je houdt er sowieso een inzicht, leuke gesprekken, en toffe contacten aan over.